Menu

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Ik daag je uit...om te blijven bewegen!

UITDAGING?
Artsen roepen op om te blijven bewegen. Van een uitdaging gesproken, nu groepslessen niet meer mogen doorgaan, iedereen opgeroepen wordt thuis te werken, kinderen niet meer naar school gaan...

BEWEGEN?
In groep bewegen is fijn en motiveert iedereen. Daarom wil ik jullie samenbrengen in een Whatsapp-groep, een verzendlijst. Zo weten we dat we samen sporten, maar houden we ons aan de voorschriften en komen we niet samen.

TEMDEWOLF BLIJFT BEWEGEN
* Via Whatsapp coach ik je tot het einde van de crisis en krijg je tips & tricks om die periode beweeglijk en gemotiveerd door te komen.
* Ik stuur je filmpjes, lessen, oefeningen, fijne woorden, complimentjes, ... Heb je vragen of wil je een bepaald soort oefening, antwoord dan zeker op die berichten. Ik bekijk graag de mogelijkheden.
* Voel je dat deze uitdaging meer in je losmaakt en je daarmee aan de slag wil gaan? Dan maak ik heel graag een afspraak met je voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (€25 / 30min.) om te kijken welke coaching jou kan ondersteunen. Dit gesprek kan ook online doorgaan.

IK DOE MEE!
Super! Ik beloof je beweging, rust en kracht...
* Voeg mij -Leen De Wulf- toe aan je contacten en stuur een bericht naar 0474898870 met je naam en 'temdewolf blijft bewegen' . Ik voeg je toe aan de verzendlijst en je krijgt tot het einde van de crisis elke dag een portie motivatie en ondersteuning.
* !!! Opgelet, je moet me echt zelf een bericht sturen om te kunnen deelnemen. Alleen zo kan jouw deelname en goedkeuring staven, mocht dat op een dag nodig zijn! !!!
* Stoppen kan altijd. Ook dan stuur je me een bericht, zo kan ik je uit de groep verwijderen.

VRAGEN?
Heb je nog vragen of bedenkingen? Neem dan gerust contact met me op via PB of mail naar leendewulf@temdewolf.be

FIJNE GROETEN, LEEN

# het duwtje in de rug, het luisterend oor, de motiverende factor