Menu

Ik daag je uit...21 dagen planken...

UITDAGING?
De winter afschudden en je klaarmaken voor de lente.
Klinkt fijn, toch?
In de winter keer je naar binnen en is er tijd voor cocoonen en rust. Het vraagt kracht om terug naar buiten te komen en jezelf te tonen. Deze uitdaging kan je helpen om die verandering bewust door te maken...als een kadooke aan jezelf!

PLANKEN?
Planken heeft eigenlijk alleen maar voordelen:
* gratis
* totale workout
* vraagt weinig tijd
* het kan overal
* eigenlijk kan iedereen het (mits misschien wat aanpassingen)
...

21 DAGEN?
Wie heeft er nu nog niet van gehoord dat je 21 dagen zou nodig hebben om jezelf een nieuwe, goede gewoonte aan te leren?
Wel, het is een feit en een fabel tegelijk!
Het is gemiddeld genomen het minimum aantal dagen die nodig zijn om je gedrag te veranderen, dat heeft dr. Maxwell Maltz ontdekt, in het kader van plastische chirurgie !?!!
Maar meer recent onderzoek stelt dat er gemiddeld 66 dagen nodig zijn voor je nieuwe gewoonte een automatisme is geworden.

PLANK DE LENTE IN?
* Via Whatsapp coach ik je 21 dagen en krijg je tips & tricks (tijdsduur, houding plank, variaties, ...) om ze gemotiveerd door te komen.
* Ben je me daarna nog niet beu of voel je dat je nog wat ondersteuning kan gebruiken? Dan kan je deze uitdaging verlengen tot 5 mei, dan zijn er 66 dagen voorbij! Ik coach je niet meer dagelijks, maar wel wekelijks.
* Voel je dat deze plank-uitdaging meer in je losmaakt en je daarmee aan de slag wil gaan? Dan maak ik heel graag een afspraak met je voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (€25 / 30min.) om te kijken welke coaching jou kan ondersteunen.

IK DOE MEE!
Super! Ik beloof je rust en kracht...
* Voeg mij -Leen De Wulf- toe aan je contacten en stuur een bericht naar 0474898870 met je naam en 'ik plank mee de lente in' . Ik voeg je toe aan de verzendlijst en je krijgt de eerste 21 dagen elke dag een portie motivatie en ondersteuning.
* Wens je daarna nog verder te gaan, dan stuur je opnieuw een bericht met je naam en 'ik plank nog tot 5/5 verder'.

VRAGEN?
Heb je nog vragen of bedenkingen? Neem dan gerust contact met me op via PB of mail naar leendewulf@temdewolf.be

FIJNE GROETEN, LEEN
Afbeelding kan het volgende bevatten: bloem en natuur

# het duwtje in de rug, het luisterend oor, de motiverende factor