Menu

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant, natuur en buiten, de tekst '1- 21 SEPTEMBER 2020 PLANK DE HERFST IN'

Ik daag je weer uit...21 dagen planken...

UITDAGING?
Afgelopen zomer was/is een uitdaging op zichzelf. Met de herfst in aantocht kan je die gekke tijd hopelijk wat van je afschudden. Ook al is de beproeving waarschijnlijk nog niet meteen gedaan.

In de herfst keer je meer en meer naar binnen en is er tijd voor cocoonen en rust. Het vraagt kracht om de zomer los te laten. Deze uitdaging kan je helpen om die verandering bewust door te maken...als een 'kadooke' aan jezelf!

PLANKEN?
Planken heeft eigenlijk alleen maar voordelen:
* gratis
* totale body-work-out
* vraagt weinig tijd
* het kan overal
* eigenlijk kan iedereen het (mits misschien wat aanpassingen)
...

21 DAGEN?
Wie heeft er nu nog niet van gehoord dat je 21 dagen zou nodig hebben om jezelf een nieuwe, goede gewoonte aan te leren?
Wel, het is een feit en een fabel tegelijk!
Maar wij maken er nu wel gebruik van...

PLANK DE HERFST IN?
* Via Whatsapp coach ik je 21 dagen en krijg je tips & tricks (tijdsduur, houding plank, variaties, ...) om ze gemotiveerd door te komen.
* Voel je dat deze plank-uitdaging meer in je losmaakt en je daarmee aan de slag wil gaan? Dan maak ik heel graag een afspraak met je voor een persoonlijk kennismakingsgesprek (€30/ 30min.) om te kijken welke coaching uit het menu jou kan ondersteunen.

IK DOE MEE!
Super!
Ik beloof je rust en kracht...
* Voeg mij -Leen De Wulf- toe aan je contacten en stuur een bericht naar 0474898870 met je *naam en 'ik plank mee de herfst in'* .
* Ik voeg je toe aan de verzendlijst en je krijgt 21 dagen elke dag een portie motivatie en ondersteuning.

EXTRA?
Wil je deze 21 dagen aangrijpen om ook je immuniteit te boosten? Dan raad ik je aan om de LR Aloë Vera drinking gel te gebruiken. Speciaal voor deze plank-uitdaging, kan je de Immune Plus bij mij bestellen aan de aankoopprijs. Je betaalt dan €25,71 in plaats van €35,99 . Laat dit weten bij je inschrijving en wacht niet te lang...zodat ik tijdig een bestelling kan doen!

VRAGEN?
Heb je nog vragen of bedenkingen? Neem dan gerust contact met me op via PB of mail naar leendewulf@temdewolf.be

FIJNE GROETEN, LEEN

# het duwtje in de rug, het luisterend oor, de motiverende factor