Menu

GEANNULEERD

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Boost je immuniteit! donderdag 20 augustus 19:30 en 21:30 Kom proeven, ruiken en voelen! Cere'

*immuniteit*
.
Het immuunsysteem is een geheel van afweermechanismen die het lichaam gebruikt om zich te beschermen tegen agressieve invloeden van de omgeving. Je immuniteit is dus, kort door de bocht, je afweerschild tegen ziekten.
.
Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat dit systeem goed verzorgd wordt. Ik heb een auto-immuunziekte en moet mijn lijf dus een extra handje helpen. Maar ook als gezonde persoon kan je heel veel doen om je immuniteit een boost te geven.
.
Het corona-virus is nog lang niet verdwenen en misschien moeten we er wel mee leren leven. Hoog tijd dus om het heft in eigen handen te nemen en meer te weten te komen over hoe je jezelf extra kan beschermen.
.
Ik geef uitleg over je immuunsysteem, ik geef tips & tricks en we gaan enkele sapjes uitproberen. We maken er een gezellige avond van, waar we ook van elkaar kunnen leren!
.
Wil jij je lichaam klaarstomen om de herfst en de winter gezond tegemoet te gaan? Schrijf jezelf dan snel in, er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar op deze gratis avond!
.
leendewulf@temdewolf.be of 0474898870
.
Tot dan, Leen

# het duwtje in de rug, het luisterend oor, de motiverende factor